Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

Event Kalender

EFTERÅR/VINTER 2019 og 2020:

Efterår og vintersæson fra 1. september til 22. december.

Køkkenet:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag og torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00

31. December er køkkenet åben for afhentning af Nytårs menuer mellem klokken 10.00-13.00

Restauranten:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag-torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00

Vinter lukket fra den 22. december 2019 til den 12. februar 2020

31. december kun åben for afhentning af nytårs menuer mellem klokken 10.00-13.00

Vi holder åben udenfor normal åbningstid for selskaber på forespørgsel.

 

 

 

Seafoods Vildt Aften 2 UDSOLGT!

Tirsdag den 29 Oktober i tidsrummet 17.30-20.30

Vi tager inspiration i vildt sæsonen og invitere vores vildt elskende gæster på Seafood til en aften, hvor mad, vin samt den gode service er i høj fokus.

Vildtsæson er også fasan sæson, og jagtsæsonen for fasaner er længere for kokke end for høner, men den egentlige fasanjagt begynder først når både høner og kokke må jages.

At spise vildtet netop i sæson giver ikke blot den allerbedste smag, men bidrager også til at understøtte at vi fremadrettet sikrer den sundeste vildtbestand i Danmark.

Hører mere om Vildt sæsonen og dens udbytte fra vores jagt ekspert, der er til stede ved disse to aftener.

Til denne aften har man mulighed for at forudbestille en 3 retter menu, samt smage vine, der tager inspiration i maden.

Menuen denne aften er:

Svampesuppe med vildsvin og skorzone chips.

Fasan med jordskokker, ribs og rødbeder.

Tarte tatin med vaniljeis.

Pris 275,- pr.person.

Dette arrangement er et lukket arrangement, og derfor kan der kun bestilles bord til Seafoods Vildt Aften.

November

Seafood Mortens Aften den 9. og 10. November!

Nyd en hyggelig Mortens Aften på Seafood. Vi åbner op allerede Lørdag den 9. November, hvor i har mulighed for at booke bord til en 2 retters Mortens Aften menu som består af:
Gammeldags Andesteg med rødkål, ribsgele og brunede kartofler.
Til dessert er der Gammeldags æblekage.
Prisen er 265,-
Der er mulighed for at booke bord til Lørdag den 9. November fra klokken 17-21 og igen Søndag den 10. November fra 17-21.
Bordbestilling er nødvendigt via www.restaurantseafood.dk.

Seafood Julefrokost i November/December

Book bord til årets Julefrokost, så sørger vi for resten. Maden skal forudbestilles. Man kan vælge imellem disse 2 Juleanretninger:

Den Lille

Juleanretning

3 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Julegravad laks med sennepsdressing
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 320,-


Luksus juleanretning

3 slags sild
Julegravad laks med sennepsdressing
Røget ål med røræg
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Tartelet med høns i asparges
Lun andesteg med svesker
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
Leverpostej med champignon og bacon
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 395,-

Seafoods Nytårs Menu -ud af huset!

SEAFOOD tilbyder i år Nytårs menu- ud af Huset!

Menuen består af:

*Jomfruhummerbisque med krebsehaler og urter.

*Oksemørbrad (180 gr.) med jordskokker, svampe og pebersauce.

*Chokoladefondant med figner og vaniljecreme.

Pris 275,- Min. 4 kuverter.

Mere info og bestilling senest den 16. december via www.restaurantseafood.dk. 

 

Bordbestilling via www.restaurantseafood.dk

Telefon 86185655

Besked via Seafood Facebook.