Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

Event Kalender

EFTERÅR/VINTER 2019:

Efterår og vintersæson fra 1. september til 22. december.

Køkkenet:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag og torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00
31. December er køkkenet åben for afhentning af Nytårs menuer!

Restauranten:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag-torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00

22. til 26. december LUKKET

31. december kun åben for afhentning af nytårsmenu.
Lukket fra 1. januar til 4. februar 2020.


Vi holder åben udenfor normal åbningstid for selskaber på forespørgsel.

September

Aarhus festuge 2019

Datoer: 4-7 September i Tidsrummet 19.30-21.30.

Seafood er selvfølgelig med til at fejre Aarhus Festuge, og i den forbindelse har man mulighed for at bestille bord til vores lækre Fisk og Skaldyrs buffet aftener. Fisk og Skaldyrs aftener ligger i tidsrummet 19.30-21.30. Der vil kun være mulighed for at bestille bord til dette arrangement i det nævnte tidsrum, da vores a la carte køkken holder lukket fra klokken 19.00.

Seafoods Fisk og Skaldyrs buffet består af:

Den Kolde:

  • Krebs
  • Pil selv rejer
  • Østers
  • Muslinger
  • Tigerrejer
  • Brød
  • Aioli
  • Tatarsauce
  • Lime og citroen

Den Varme:

  • Paupietter lavet på rødtunge
  • Lille fiskesuppe
  • Pankopaneret fisk
  • ½ hummer per person, som serveres på tallerken
  • Jomfruhummer

Pris pr. kuvert 592,-

Seafoods Vildt Aften 1

Tirsdag den 24 September i tidsrummet 17.30-20.30

Vi tager inspiration i vildt sæsonen og invitere vores vildt elskende gæster på Seafood til en aften, hvor mad, vin samt den gode service er i fokus.

Vildtsæsonen indledes 1.september med jagtsæsonen for gråænder (og gæs). Den kulinariske sæson for gråænder er kort og intens og varer typisk kun 4-5 uger. Jagtsæsonen for fasan er længere for kokke end for høner, men den egentlige fasanjagt begynder først når både høner og kokke må jages.

At spise vildtet netop i sæson giver ikke blot den allerbedste smag, men bidrager også til at understøtte at vi fremadrettet sikrer den sundeste vildtbestand i Danmark.

Hører mere om Vildt sæsonen og dens udbytte fra vores jagt ekspert, der er til stede ved disse to aftener.

Til denne aften har man mulighed for at forudbestille en 3 retter menu, samt smage vine, der tager inspiration i maden.

Menuen denne aften er:

Kanin Terrin med gulerødder og bacon.

Gråand med majs, svampe og jus.

Blommer i portvin, mørk chokoladebund og vanilje.

Pris 275 ,- pr. kuvert.

Dette arrangement er et lukket arrangement, og derfor kan der kun bestilles bord til Seafoods Vildt Aften.

Oktober

Seafoods Vinsmagning 1

8 Oktober i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.

Bordbestilling nødvendigt.

Menuen denne aften er:

Jordskokkesuppe med kammusling og kejserhatte.

Svinekæber med beder, æbler og congac sauce.

Citrontærte med hvid chokoladeflager og vaniljeis.

Pris 275-, pr. kuvert.

Gastro Week

Uge 42/Efterårferien 12-20 Oktober

Menuen til Seafoods Gastro Week i Efterårsferien er:

Jomfruhummer bisque m/jomfruhummerhaler, tørret tomater og urter.

Bagt torsk med dild hollandaise og beder.

Pocheret pære med vaniljecreme og pære sorbet.

Pris 250,- pr. kuvert.

Køb af billet via www.gastroweek.dk 

 

 

Seafoods Vildt Aften 2

Tirsdag den 29 Oktober i tidsrummet 17.30-20.30

Vi tager inspiration i vildt sæsonen og invitere vores vildt elskende gæster på Seafood til en aften, hvor mad, vin samt den gode service er i høj fokus.

Vildtsæson er også fasan sæson, og jagtsæsonen for fasaner er længere for kokke end for høner, men den egentlige fasanjagt begynder først når både høner og kokke må jages.

At spise vildtet netop i sæson giver ikke blot den allerbedste smag, men bidrager også til at understøtte at vi fremadrettet sikrer den sundeste vildtbestand i Danmark.

Hører mere om Vildt sæsonen og dens udbytte fra vores jagt ekspert, der er til stede ved disse to aftener.

Til denne aften har man mulighed for at forudbestille en 3 retter menu, samt smage vine, der tager inspiration i maden.

Menuen denne aften er:

Svampesuppe med vildsvin og skorzone chips.

Fasan med jordskokker, ribs og rødbeder.

Tarte tatin med vaniljeis.

Pris 275,- pr.person.

Dette arrangement er et lukket arrangement, og derfor kan der kun bestilles bord til Seafoods Vildt Aften.

November

Seafoods Nytårs menu ud af huset

I år får vores gæster muligheden for at købe vores 5 retter Nytårsmenu ud af huset Tirsdag den 31 December med afhentning mellem klokken 11-13 på Seafood.
Derudover vil der være mulighed for at tilkøbe snacks og champagne til Nytårstalen, lækre vine der passer til menuen samt kransekage.
5 retter Nytårsmenu 275,- per kuvert ved køb senest den 15 Decmber.

Menu er:

Ristet saltmandler og rodfrugtschips.

Rimmet kammusling med ingefær/chilli sauce, hasselnødder og brunet smør.

Jomfruhummerbisque med skaldyr og syltet grønt..

Oksemørbrad med jordskokker, svampe og pebersauce.

Chokolade fondant med syltet bær og vaniljecreme.

Seafood Julefrokost i November/December

Book bord til årets Julefrokost, så sørger vi for resten. Maden skal forudbestilles. Man kan vælge imellem disse 2 Juleanretninger:

Den Lille

Juleanretning

3 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Julegravad laks med sennepsdressing
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 320,-


Luksus juleanretning

3 slags sild
Julegravad laks med sennepsdressing
Røget ål med røræg
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Tartelet med høns i asparges
Lun andesteg med svesker
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
Leverpostej med champignon og bacon
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 395,-

Seafoods Vinsmagning 2

Tirsdag den 5 November i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.
Menuen denne aften:

Røget kammusling med ingefær-sauce og brunet smør.

Braiseret oksespidsbryst med variation af gulerødder, østershatte og rødvinsglace.

Nougat med mango og appelsinssorbet.

Pris 275 ,- pr. kuvert.

Seafoods Mortens Aften

Lørdag den 9. November i Tidsrummet 17.30-20.30. Søndag den 10. november i Tidsrummet 11.30-16.30.

Traditionen tro holder Seafood Mortens Aften. Denne aften er et lukket arrangement, hvor man har mulighed for at nyde vores 2 eller 3 retter menu:
Menuen er:
Hummersuppe
Traditionel Mortens And
Gammeldags æblekage
Pris:
2 retter 285,-
3 retter 320,-

Bordbestilling nødvendigt.

Seafoods Vinsmagning 3

Tirsdag den 26 November i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.
Menuen denne aften er:

Krabbesalat med syltet agurk, rugeflager og vagtelæg.

Confiteret svinebryst med rosenkål, knoldselleri og kartoffelkompot.

Kokos panna cotta med kokosflager, hvidchokolade og kokossorbet.

Pris 275,- pr. person.

Pris 275,- pr. kuvert.

Seafoods Vinsmagning 4

Tirsdag den 10 December i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.

Menuen denne aften er:

Marmoreret torsk med æble, radisser, kapers og broccoli.

Kaffe marineret and med friteret grønkål, rødbede og glace.

Appelsin bavaroise med nougat og creme anglaise.

Pris 275 ,- pr. kuvert.

 

HUSK Bordbestilling til alle vores arrangementer er nødvendigt!

Bordbestilling via info@restaurantseafood.dk

Telefon 86185655

Besked via Seafood facebook.