Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

Event Kalender

EFTERÅR/VINTER 2019:

Efterår og vintersæson fra 1. september til 22. december.

Køkkenet:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag og torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00
31. December er køkkenet åben for afhentning af Nytårs menuer!

Restauranten:
Mandag og tirsdag LUKKET
Onsdag-torsdag 17.00-21.00
Fredag og lørdag 11.30-21.00
Søndag 11.30-17.00

22. til 26. december LUKKET

31. december kun åben for afhentning af nytårsmenu.
Lukket fra 1. januar til 4. februar 2020.


Vi holder åben udenfor normal åbningstid for selskaber på forespørgsel.

September

Aarhus festuge 2019

Datoer: 4-7 September i Tidsrummet 19.30-21.30.

Seafood er selvfølgelig med til at fejre Aarhus Festuge, og i den forbindelse har man mulighed for at bestille bord til vores lækre Fisk og Skaldyrs buffet aftener. Fisk og Skaldyrs aftener ligger i tidsrummet 19.30-21.30. Der vil kun være mulighed for at bestille bord til dette arrangement i det nævnte tidsrum, da vores a la carte køkken holder lukket fra klokken 19.00.

Seafoods Fisk og Skaldyrs buffet består af:

Den Kolde:

  • Krebs
  • Pil selv rejer
  • Østers
  • Muslinger
  • Tigerrejer
  • Brød
  • Aioli
  • Tatarsauce
  • Lime og citroen

Den Varme:

  • Paupietter lavet på rødtunge
  • Lille fiskesuppe
  • Pankopaneret fisk
  • ½ hummer per person, som serveres på tallerken
  • Jomfruhummer

Pris pr. kuvert 592,-

Seafoods Vildt Aften 1

Tirsdag den 24 September i tidsrummet 17.30-20.30

Vi tager inspiration i vildt sæsonen og invitere vores vildt elskende gæster på Seafood til en aften, hvor mad, vin samt den gode service er i fokus.

Vildtsæsonen indledes 1.september med jagtsæsonen for gråænder (og gæs). Den kulinariske sæson for gråænder er kort og intens og varer typisk kun 4-5 uger. Jagtsæsonen for fasan er længere for kokke end for høner, men den egentlige fasanjagt begynder først når både høner og kokke må jages.

At spise vildtet netop i sæson giver ikke blot den allerbedste smag, men bidrager også til at understøtte at vi fremadrettet sikrer den sundeste vildtbestand i Danmark.

Hører mere om Vildt sæsonen og dens udbytte fra vores jagt ekspert, der er til stede ved disse to aftener.

Til denne aften har man mulighed for at forudbestille en 3 retter menu, samt smage vine, der tager inspiration i maden.

Menuen vil blive præsenteret snart.

Dette arrangement er et lukket arrangement, og derfor kan der kun bestilles bord til Seafoods Vildt Aften.

Oktober

Seafoods Vinsmagning 1

8 Oktober i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.

Bordbestilling nødvendigt.

Mere info omkring smagningen samt menuen vil blive præsenteret snart.

Gastro Week

Uge 42/Efterårferien 12-20 Oktober

Menuen vil blive præsenteret snart

Seafoods Vildt Aften 2

Tirsdag den 29 Oktober i tidsrummet 17.30-20.30

Vi tager inspiration i vildt sæsonen og invitere vores vildt elskende gæster på Seafood til en aften, hvor mad, vin samt den gode service er i høj fokus.

Vildtsæson er også fasan sæson, og jagtsæsonen for fasaner er længere for kokke end for høner, men den egentlige fasanjagt begynder først når både høner og kokke må jages.

At spise vildtet netop i sæson giver ikke blot den allerbedste smag, men bidrager også til at understøtte at vi fremadrettet sikrer den sundeste vildtbestand i Danmark.

Hører mere om Vildt sæsonen og dens udbytte fra vores jagt ekspert, der er til stede ved disse to aftener.

Til denne aften har man mulighed for at forudbestille en 3 retter menu, samt smage vine, der tager inspiration i maden.

Menuen vil blive præsenteret snart.

Dette arrangement er et lukket arrangement, og derfor kan der kun bestilles bord til Seafoods Vildt Aften.

November

Seafoods Nytårs menu ud af huset

I år får vores gæster muligheden for at købe vores 4 retter Nytårsmenu ud af huset Tirsdag den 31 December med afhentning på Seafood.
Derudover vil der være mulighed for at tilkøbe snacks og champagne til Nytårstalen, lækre vine der passer til menuen samt kransekage.
4 retter Nytårsmenu 250,- per kuvert ved køb senest den 30 November
4 retter Nytårsmenu 300,- per kuvert ved køb fra 1 December til 20 December.
Menu præsenteres snart.

Seafood Julefrokost i November/December

Book bord til årets Julefrokost, så sørger vi for resten. Maden skal forudbestilles. Man kan vælge imellem disse 2 Juleanretninger:

Den Lille

Juleanretning

3 slags sild
Lun rødspættefilet med remoulade og citron
Julegravad laks med sennepsdressing
Rejer med mayonnaise og citron
*
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 320,-


Luksus juleanretning

3 slags sild
Julegravad laks med sennepsdressing
Røget ål med røræg
Rejer med mayonnaise og citron
Lun rødspættefilet med remoulade og citron.
*
Tartelet med høns i asparges
Lun andesteg med svesker
Lun ribbensteg med rødkål
Lun julemedister med grønlangkål
Leverpostej med champignon og bacon
*
Ris á là mande med kirsebærsauce
Pris: 395,-

Seafoods Vinsmagning 2

Tirsdag den 5 November i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.
Mere info omkring smagningen samt menuen vil blive præsenteret snart.

Seafoods Mortens Aften

Lørdag den 9. November i Tidsrummet 17.30-20.30.

Traditionen tro holder Seafood Mortens Aften. Denne aften er et lukket arrangement, hvor man har mulighed for at nyde 2 eller 3 retter:
Menuen er:
Hummersuppe
Traditionel Mortens And
Gammeldags æblekage
Pris:
2 retter 285,-
3 retter 320,-
Bordbestilling nødvendigt.

Seafoods Vinsmagning 3

Tirsdag den 26 November i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.
Mere info omkring smagningen samt menuen vil blive præsenteret snart.

Seafoods Vinsmagning 4

Tirsdag den 10 December i Tidsrummet 17.30-20.30

Smagninger med fokus på bestemte vinområder, der rammer flere tallets interesse. Dette er et lukket arrangement, som vil blive afholdt af vores vin leverandører, Seafood vil stå for en 3 retter menu.
Bordbestilling nødvendigt.

Mere info omkring smagningen samt menuen vil blive præsenteret snart.

HUSK Bordbestilling til alle vores arrangementer er nødvendigt!

Bordbestilling via info@restaurantseafood.dk

Telefon 86185655

Besked via Seafood facebook.