Menu
Rørt Varmrøget Laks med Wasabimayo, Radiser og Karse
Ristet Fisk med Bøgehatte, Østershatte, Soya-Ingefær Smør og Pommes Anna
Kokos Panna Cotta med Romsirup, Kokosflager og Sorbet
3 retter 387,-
*
Forretter
Gambas Pil Pil med Hvidløg, Chili, Urter og Ristet Brød 135,-
Rørt Varmrøget Laks med Wasabimayo, Radiser og Karse 135,-
Risotto med Kantareller, Bøgehatte og Parmesan 145,-
Carpaccio med Parmesan, Kapers og Trøffelmayo 125,-
*
Hovedretter
Stjerneskud med Friteret og Dampet Fisk, Håndpillede Rejer, Rogn og Dressing 185,-
Gambas Pil Pil med Hvidløg, Chili, Urter og Ristet Brød 220,-
Stegt Pighvar med Kapers Smør og Små Kartofler 294,-
Ristet Fisk med Bøgehatte, Kantareller, Soya-Ingefær Smør og Pommes Anna 239,-
Oksemørbrad ca. 200g med Pommes Frites og Pebersauce 285,-
*
Side Order
Friteret Kartoffel 49,-
*
Dessert
Kokos Panna Cotta med Romsirup, Kokosflager og Sorbet 95,-
Bagte Figner med Vaniljecreme og Rom- og Rosinis 95,-
Chokolade Fondant med Vaniljeis og Crumble 95,-
3 Slags Ost 95,-
Sødt til Kaffen 57,-
Bemærk: Menuen er med forbehold for ændringer.
Til starten
Østers naturel med citron 3 stk. 95,- /6 stk. 165,-
*
Menu 3 retter 387,-
3 retter af udvalgte råvarer fra de varme sommer måneder
*
Plateau de Fruits de Mer 595,-
Halv hummer, østers, jomfruhummer, tigerrejer, krabbeklør, pil rejer, krebs og blåmuslinger
*
Forretter
Frisk pillede Fjordrejer med salat og toast 175,-
1/2 hummer m. salat, mayonnaiser og toast 167,-
Gambas pil pil med hvidløg, chili, urter og ristet brød 135,-
Gratineret jomfruhummere med salat og aioli 157,-
Hvidvinsdampet blåmuslinger med hvidløg og persille 110,-
Carpaccio med trøffel mayonnaise og friteret kapers 170,-
*
Hovedretter
Stegt pighvar med kartofler og kapers smør 294,-
Seafood fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og jomfruhummer 229,-
Oksemørbrad ca. 200g med bøgehatte og trøffelsauce 285,-
Dampet Fisk med blancheret Grønt, Safran Sauce og Små Kartofler 239,-
Bagt fisk med ærter, majs, spidskål og sauce
272,-
Gambas pil pil med hvidløg, chili, urter og ristet brød 220,-
Gratineret jomfruhummere med salat og aioli 269,-
Hvidvinsdampet blåmuslinger med hvidløg og persille 162,-
*Retter fra vores sommerkort kan bestilles pr. forudbestilling
Seafoods Stjerneskud 185,-
Stjerneskud med Friteret og Dampet Fisk, Håndpillede Rejer, Rogn og Dressing
*
Frokost a la Carte
Østers Naturel med Citron 3 stk. 95,- /6 stk. 165,-
Friskpillede Fjordrejer med toast og salat 175.-/265,-
Hvidvinsdampede Blåmuslinger med Hvidløg og Persille 110,-/162,-
Gambas Pil Pil med Hvidløg, Chili, Urter og Ristet Brød 135,-/220,-
Store Pil-Selv-Rejer (Rose) med Salat og Aioli 157,-/269,-
Paneret Fisk, Remoulade, Salat, Syltede Agurker og Citron 135,-
Fiskefrikadeller med Remoulade, Salat, Syltede Agurker og Citron 115,-
Håndpillede Rejer med Mayonnaise på Surdejsbrød 147,-
Stegt Sild med Karry Mayonnaise, Rødløg og Kapers på Rugbrød 119,-
Carpaccio med Parmesan, Kapers og Trøffelmayo 125,-
Cæsar Salat med Kylling, Bacon, Parmesan og Croutoner 135,-
*
Side Order 49,-
Pommes Frites
*
Dessert
Skovbær Trifli med Mascarpone og Markroner 95,-
Panna Cotta med Marinerede Skovjordbær 95,-
Nye Danske Jordbær med Vaniljecreme og Is 95,-
3 Slags Ost 95,-
Sødt til Kaffen 57,-
Is og Sorbet 25,- pr. Is