Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

Menukort - frokost


Til starten

Østers naturel med citron 3 stk. 95,-/6 stk. 165,-
10gr Barii Kaviar med blinis, rødløg og cremefraiche 357,-

*
 2 retters frokost Menu 257,-

Rimmet kammusling med hasselnødder, brunet smør-mayo, lime-ingefær sauce med chilli og salat
Dampet fisk med hvide asparges, grønne bønner og blanquette sauce

*
Seafood frokost tallerken 189,-

Røget laks
Islandsk marineret sild
Fiskefrikadelle
Pankopaneret fisk
Fransk landbrie

*
Frokost a la carte

1/1 hvid islandsk marineret sild, hjemmelavet
karry salat, kapers, løg og æg 117,-

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade,
salat, hjemmesyltede agurker og citron 92,-
Pankopaneret fisk med hjemmelavet remoulade,
hjemme syltede agurker og citron 155,-

Marineret tun m. avocado, mango og pak choi 129,-
Grillet tigerrejer med hvidløgsolie, piment og avocado 5 stk. 145,-/10 stk. 235,-
Gratinerede jomfruhummere med salat og aioli 157,-/262,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløg og persille 110,-/162,-

Røget laks med flødestuvet spinat 167,-

Seafood fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og jomfruhummer 205,-/229,-
Dampet fisk med hvide asparges, grønne bønner og blanquette sauce 272,-

Stegt pighvar med kartofler og brunet smør 289,-
Oksemørbrad ca. 200 gr med pommes anna og trøffelsauce 285,-

*
Dessert

Rabarber parfait med syltet rabarber og hvid chokolade 95,-
Chokolademousse med kandiseret appelsin 92,-
Lun nøddetærte med vaniljeis 87,-
Sødt til kaffen 57,-

Ostetallerken – 3 eller 6 stk. 95,-/145,-
Is og sorbet fra Ishuset

Vælg mellem

1 kugle 25,-

Vanilje, Chokolade, Karamel med Læsø salt, Passionsfrugt sorbet, Jordbær-Rabarbersorbet

 

Menukort - aften


Til starten

Østers naturel med citron 3 stk. 95,-/6 stk. 165,-
10gr Barii Kaviar med blinis, rødløg og cremefraiche 357,-

*
Menu 3 retter 387,-

Rimmet kammusling med hasselnødder, brunet smør-mayo, lime-ingefær sauce med chilli og salat
Dampet fisk med hvide asparges, grønne bønner og blanquette sauce
Rabarber parfait med syltet rabarber og hvid chokolade

*

          Plateau de Fruits de Mer 595-,

 Halv hummer, østers, jomfruhummere, tigerrejer, krabbeklør, pil-rejer, krebs og blåmuslinger

*
Forretter

Rimmet kammusling med hasselnødder, brunet smør-mayo, lime-ingefær sauce med chilli og salat 125,-
Marineret tun m. avocado, mango og pak choi 129,-
Grillet tigerrejer med syltet piment og avocado 145,-
Gratinerede jomfruhummere med salat og aioli 157,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløg og persille 110,-
Carpaccio med trøffel mayonnaise og friteret kapers 170,-

*
Hovedretter

Stegt Pighvar med kartofler og brunet smør 289,-
Dampet fisk med hvide asparges, grønne bønner og blanquette sauce 272,-
Bagt fisk med tomat veloutè og pommes anna 239,-
Seafood fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og jomfruhummer 229,-
Oksemørbrad ca. 200 gr med pommes anna og trøffelsauce 285,-
Grillet tigerrejer med syltet piment og avocado 232,-
Gratinerede jomfruhummere med salat og aioli 269,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløg og persille 162,-

*
Dessert

Rabarber parfait med syltet rabarber og hvid chokolade 95,-
Chokolademousse med kandiseret appelsin 92,-

Lun nøddetærte med vaniljeis 87,-

Ostetallerken – 3 eller 6 stk. 95,-/145,-
Sødt til kaffen 57,-
Is og sorbet fra Ishuset

                                         Vælg mellem 

                                         1 kugle 25,-

Vanilje, Chokolade, Karamel med Læsø salt, Passionsfrugt sorbet, Jordbær-Rabarbersorbet



Seafood`s menukort er sæson betonet, derfor vi tager forbehold for udsolgte retter.

Bemærk: Ved betaling med udenlandske kreditkort lægges kortudstederens gebyr til prisen.