FROKOSTmenu
FORRET
* Caviar med klassisk garniture
– 30g 455,-
– 50g 710,-
– 125g 1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk 135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise 115,-
* Gambas i krydret olie med aioli 135,-
* Blandet friteret snacks med acevichada 115,-
* Krydret rejeforårsrulle med acevichada 100,-
HOVEDRET
* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
– Tilkøb af pommes frites +45,-
* Tagliatelle marinara 220,-
* Paneret dagens fangst med pommes frites og tatarsauce 185,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Stegt blomkål med puré, kikærter og salsa verde 145,-
* Vaffel med pocheret æg, rejer og sauce hollandaise 175,-
* Croissant med avokadocreme, pocheret æg og parmesan 155,-
* Kyllinge cæsar schnitzel 225,-
* Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)
DESSERT
* Rabarber blondie med crudité og sorbet 110,-
* Croissant med pistacieis og hvis chokolade 95,-
* Vaffel med 2 slags is og brunsvigersauce 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Små ukrainske kager med vaniljeis 62,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
* Croissant 20,-
EXTRA
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Chips med chipotlemayonnaise 49,-
AFTENmenu
3-RETTERS MENU
Kan variere på dagen, ring til restauranten for menu.
365,-
FORRET
* Caviar med klassisk garniture
– 30g 455,-
– 50g 710,-
– 125g 1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk 135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise 115,-
* Gambas i krydret olie med aioli 135,-
* Vaffel med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg 145,-
* Dampede asparges med rejer og sauce hollandaise 165,-
* Cacio e pepe med caviar 155,-
HOVEDRET
* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
– Tilkøb af pommes frites +45,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Flat iron steak med sæsonens grønt og salsa verde 295,-
– Serveres medium rare
* Dagens fangst med sæsonens grønt og sauce vin blanc 219,-
– Serveres med persille kartofler
* Dampede asparges med hasselbagte kartofler, mandler og sauce hollandaise 199,-
* Stegt blomkål med puré, kikærter og salsa verde 145,-* *Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)
DESSERT
* Rabarber blondie med crudité og sorbet 110,-
* Croissant med pistacieis og hvis chokolade 95,-
* Vaffel med 2 slags is og brunsvigersauce 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Små ukrainske kager med vaniljeis 62,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
* Croissant 20,-
EXTRA
* Blandet grøn salat 45,-
* Sæsonens grønt 49,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Persille kartofler 45,-
* Sauce 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Chips med chipotlemayonnaise 49,-
Vi tager hensyn til allergener
(Oplys gerne ved bordbestilling)
Vi tager forbehold for ændringer i menuen