Serveres fra kl. 17:00
MENU
Menu 3 Retter 395-
Dampede Asparges – Hollandaise – Rejer
Stegt Pighvar– Brunet Kaperssmør – Rødløg – Grillet Citron
Rabarber Kompot – Crumble – Marengs – Vaniljeis
Appetizer
Østers Natural med Citrus 3 stk. 110,- /6 stk. 190,-
Caviar Gold – Brioche – Klassisk Garniture
( 30g 395,- 50g 665,- 125g 1645,- )
Forret
Blåmuslinger – Grøn Karry – Hvidvin – Fløde 135,-
Krabbegratin – Kokosmælk – Koriander 135,-
Dampede Asparges – Hollandaise – Rejer 129,-
Gratineret Jomfruhummer – Salat – Grillet Citron 210,-
Hovedret
Blåmuslinger – Grøn Karry – Hvidvin – Fløde 185,-
Stjerneskud – Friteret og Dampet Fisk – Håndpillede Rejer – Rogn – Dressing 198,-
Oksemørbrad 250g – Gulerødder – Kartofler – Pebersauce 349,-
Stegt Pighvar – Brunet Kapers smør – Grillet Citron – Kartofler 325,-
Gratineret Jomfruhummer – Salat – Grillet Citron 398,-
”Alt Godt Fra Køkkenhaven” – Hummus 129,-
Dessert
Semi-freddo – Saltkaramel – Nougattin 80,-
Pistacie Blondie – Basilikum – Limeskum – Pistacie Is 95,-
Rabarberkompot – Crumble – Lynsyltet Rabarber – Marengs – Vaniljeis 85,-