FROKOSTmenu
SMÅT
* Caviar med klassisk garniture og brioche
– 30g 455,-
– 50g 710,-
– 125g 1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk 135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise 115,-
* Gambas 6 stk. i krydret olie med citron og aioli 145,-
STØRRE
* Dampede blåmuslinger med grøn karry og fløde 155,-
– Tilkøb af pommes frites +39,-
* Gratinerede jomfruhummere 6 stk. med citron og aioli 290,-
* Bagt spidskål med saltede mandler, balsamico og sesamsauce 158,-
* Pil selv rejer med ristet brød, citron og mayonnaise 165,-
* Ristet brød med pocheret æg, rejer og sauce hollandaise 175,-
* 1/2 hummer med ristet brød, citron, aioli og mayonnaise 368,-
STØRST
Dampede blåmuslinger med grøn karry 220,-
– Tilkøb af pommes frites +39,-
* Gratinerede jomfruhummer 12 stk. med citron og aioli 560,-
* Gratineret 1/2 hummer med tagliatelle i tomatsauce 398,-
* Paneret fisk med pommes frites og sauce tatar 185,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og ørredrogn 225,-
* Plateau fruit de mare 795,- pr. person (kun ved forudbestilling 2 dage før)
SØDT
* Lun æbletærte med havrecrumble og is 110,-
* Blondie med rabarberkompot og is 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Småt til kaffen 59,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
EXTRA
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 39,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Tilkøb af caviar 50,-
* Tilkøb af trøffel 30,-
Vi tager hensyn til allergener
(Oplys gerne ved bordbestilling)
AFTENmenu
3-RETTERS MENU
Dampede asparges med stenbiderrogn og sauce hollandaise
*
Stegt pighvar med sæsonens grønt, kapers, rødløg, kartofler og brunet smørsauce
*
Lun æbletærte med havrecrumble og is
425,-
SMÅT
* Caviar med klassisk garniture og brioche
– 30g 455,-
– 50g 710,-
– 125g 1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk 135,-/255,-
* Østers på 3 måder 185,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise 115,-
* Cacio e pepe med caviar 155,-
* Gambas 6 stk. i krydret olie med citron og aioli 145,-
STØRRE
* Dampede blåmuslinger med grøn karry og fløde 155,-
– Tilkøb af pommes frites +39,-
* Gratinerede jomfruhummere 6 stk. med citron og aioli 290,-
* Dampede asparges med stenbiderrogn og sauce hollandaise 165,-
* Stegt pighvarfilet med kapers, rødløg og brunet smørsauce 228,-
– Serveres med persille kartofler
* Flat iron steak med asparges, løg og rødvinsglace 295,-
– Serveres medium rare
* Bagt spidskål med saltede mandler, balsamico og sesamsauce 158,-
STØRST
Dampede blåmuslinger med grøn karry 220,-
– Tilkøb af pommes frites +39,-
* Gratinerede jomfruhummer 12 stk. med citron og aioli 560,-
* Gratineret 1/2 hummer med tagliatelle i tomatsauce 398,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og ørredrogn 225,-
* Dampede asparges med hasselback og brunet smør hollandaise 198,-
* Plateau fruit de mare 795,- pr. person (kun ved forudbestilling 2 dage før)
SØDT
* Lun æbletærte med havrecrumble og is 110,-
* Blondie med rabarberkompot og is 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Småt til kaffen 59,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
EXTRA
* Sæson grønt 49,-
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 39,-
* Persille kartofler / hasselback 49,-
* Sauce 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Tilkøb caviar 50,-
* Tilkøb trøffel 30,-
Vi tager hensyn til allergener
(Oplys gerne ved bordbestilling)