2-RETTERS MENU
Kan variere på dagen, ring til restauranten for menu.
195,-
SMÅT
* Caviar med klassisk garniture
– 30g 455,-
– 50g 710,-
– 125g 1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk 135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise 115,-
* Spicy gambas i krydret olie med citron og aioli 135,-
* Tuncarpaccio med fennikel, friteret kapers og purløgsmayonnaise 145,-
* Spring roll med fyld af krydret tigerreje og purløgsmayonnaise 118,-
* Arancini med fyld af peberfrugtsrisotto serveres med chipotlemayonnaise 55,-
STØRRE
* Hvidvinsdampet dagens fangst i cremet sauce og rispilaf 219,-
* Flat iron steak med asparges, løg og rødvinsglace 295,-
– Serveres medium rare
* Bisque med syltet tomat og friteret jomfruhummer 165,-
STØRST
* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
– Tilkøb af pommes frites +45,-
* Tagliatelle med tigerrejer og citronsauce 185,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)
SØDT
* Tærte med frugtkompot, mandelkaramel, appelsin og vaniljeis 110,-
* Tarte de citron 95,-
* Dulce de leche fondant med vaniljeis 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
EXTRA
* Sæson grønt 49,-
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Rispilaf 45,-
* Sauce 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
Vi tager hensyn til allergener
(Oplys gerne ved bordbestilling)