Skip to main content
Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

FROKOSTmenu

FORRET

* Caviar med klassisk garniture
 30g  455,-
 50g  710,-
 125g  1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk  135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise  115,-
* Gambas i krydret olie med aioli 135,-
* Blandet friteret snacks med acevichada 115,-
* Krydret rejeforårsrulle med acevichada 100,-

HOVEDRET
* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
 Tilkøb af pommes frites +45,-
* Tagliatelle marinara 220,-
* Paneret dagens fangst med pommes frites og tatarsauce 185,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Stegt blomkål med puré, hasselnød og salsa verde 145,-
* Vaffel med pocheret æg, rejer og sauce hollandaise 175,-
* Croissant med avokadocreme, pocheret æg og parmesan 155,-
* Kyllinge cæsar schnitzel 225,-
* Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)

DESSERT

* Rabarber blondie med crudité og sorbet 110,-
* Croissant med pistacieis og hvis chokolade 95,-
* Vaffel med 2 slags is og brunsvigersauce 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Små ukrainske kager med vaniljeis 62,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
* Croissant 20,-

EXTRA
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Chips med chipotlemayonnaise 49,-

AFTENmenu

3-RETTERS MENU

Kan variere på dagen, ring til restauranten for menu. 

365,-

FORRET

* Caviar med klassisk garniture
 30g  455,-
 50g  710,-
 125g  1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk  135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise  115,-
* Gambas i krydret olie med aioli 135,-
* Vaffel med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg 145,-
* Dampede asparges med rejer og sauce hollandaise 165,-
* Cacio e pepe med caviar 155,-

HOVEDRET
* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
 Tilkøb af pommes frites +45,-
* Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Flat iron steak med sæsonens grønt og salsa verde 295,-
– Serveres medium rare

* Dagens fangst med sæsonens grønt og sauce vin blanc 219,- 
– Serveres med persille kartofler 
* Dampede asparges med hasselbagte kartofler, mandler og sauce hollandaise 199,-
* Stegt blomkål med puré, hasselnød og salsa verde 145,-
* *Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)

DESSERT

* Rabarber blondie med crudité og sorbet 110,-
* Croissant med pistacieis og hvis chokolade 95,-
* Vaffel med 2 slags is og brunsvigersauce 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Små ukrainske kager med vaniljeis 62,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle
* Croissant 20,-

EXTRA
* Blandet grøn salat 45,-
* Sæsonens grønt 49,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Persille kartofler 45,-
* Sauce 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-
* Chips med chipotlemayonnaise 49,-

Vi tager hensyn til allergener 
(Oplys gerne ved bordbestilling)

Vi tager forbehold for ændringer i menuen