Skip to main content
Marselisborg Havnevej 44, 8000 Aarhus
+45 8618 5655 – info@restaurantseafood.dk

FROKOSTmenu

SMÅT

* Caviar med klassisk garniture 
– 30g 455,-
– 50g  710,-
– 125g  1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk  135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar  100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise  115,-
* Spicy gambas i krydret olie med citron og aioli 135,-

STØRRE

* Bagt spidskål med saltede mandler, balsamico og sesamsauce 145,-
* Skalrejer med ristet brød, citron og mayonnaise 165,-
* Ristet brød med pocheret æg, rejer og sauce hollandaise 175,-

STØRST

* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
 Tilkøb af pommes frites +45,-
* Tagliatelle marinara 220,-
* Paneret dagens fangst med pommes frites og sauce tatar 185,-
*
 Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Plateau fruits de mer 795,- pr. person (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)

SØDT

* Tærte med frugtkompot, mandelkaramel, appelsin og vaniljeis 110,-
* Tarte de citron 95,-
*
Dulce de leche fondant med vaniljeis 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle

EXTRA

* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-

Vi tager hensyn til allergener 
(Oplys gerne ved bordbestilling)

AFTENmenu

3-RETTERS MENU

Kan variere på dagen, ring til restauranten for menu. 

395,-

SMÅT

* Caviar med klassisk garniture
 30g  455,-
 50g  710,-
 125g  1775,-
* Østers naturel 3 stk/6stk  135,-/255,-
* Ansjoser i olie med sauce tatar 100,-
* Røget ørred i olie med sennepsmayonnaise  115,-
* Spicy gambas i krydret olie med citron og aioli 135,-
* Tuncarpaccio med fennikel, friteret kapers og purløgsmayonnaise 145,-

STØRRE

* Stegt pighvar med kapers, rødløg og brunet smørsauce 335,-
– Serveres med persille kartofler
* Flat iron steak med asparges, løg og rødvinsglace 295,-
– Serveres medium rare
* Bagt spidskål med saltede mandler, balsamico og sesamsauce 145,-
* Bisque med syltet tomat og friteret jomfruhummer 165,-

STØRST

* Dampede blåmuslinger med grøn karry 155,- / 220,-
 Tilkøb af pommes frites +45,-
* Tagliatelle med tigerrejer og citronsauce 185,-

*
 Stjerneskud med dagens fangst, rejer og rogn 225,-
* Plateau fruits de mer 795,- (kun ved forudbestilling 3 hverdage før)

SØDT

* Tærte med frugtkompot, mandelkaramel, appelsin og vaniljeis 110,-
* Tarte de citron 95,-

*
Dulce de leche fondant med vaniljeis 95,-
* Gratineret taleggio på ristet brød med figner og balsamico 85,-
* Småt til kaffen 59,-
* Affogato 50,-
* Iskugler med crumble 25,- pr. kugle

EXTRA

* Sæson grønt 49,-
* Blandet grøn salat 45,-
* Pommes frites med mayonnaise 45,-
* Persille kartofler 49,-
* Sauce 45,-
* Dip 10,-
* Saltmandler og grønne oliven 50,-

Vi tager hensyn til allergener 
(Oplys gerne ved bordbestilling)